- 4 cebes tendres
- 1 pebre verd
- 1 pebre vermell
- 2 tomàtic
- mig conill
- mig kilo d'arròs redó
- una branqueta de romaní
- julivert
- pebre bo dolç
- brou de verdures ( es posa a bullir amb un poc de sal els trossos verds de les cebes tendres que no empram per menjar i el que troben dins la nevera: pastenga, api, tomàtic...)
- all i ametlles o avellanes per fer una picadeta.
Primer tallam la ceba tendra en rondanxetes primetes i els pebres i ho sofregim. Quan estigui bastant cuit li afegim els dos tomàtic rallats i ho deixam coure una estona més. Ara li posarem els trossos de conill i deixam que el conill agafi color. Li afegim l'arròs i en un minut, el brou colat de les verdures. Per donar-li més gust i color li posam pebre bo dolç i li posam també la branqueta de romaní. Després de 12 minuts aproximadament, que ja estarà cuit, li posarem per damunt una picadeta que haurem fet amb: dos alls, 7o8 ametlles o avellanes(el que tingueu per casa), julivert, sal, oli i un poquet del brou de verdures. Queda molt gustós i si els feis en un foc de llenya moltíssim millor i bo!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada