dissabte, 19 de gener del 2013

Cus cus econòmic

Quan ens sobri carn o bé del brou ( escudella, cocido.....) o bé un pollastre al forn que no ens hem acabat etc, aquest cus cus és un bon recurs per menjar-s'ho de manera diferent. Ingredients:


  • 250gr de cus cus (per a 4 persones aproximadament)
  • 250 ml d'aigua
  • 1 ceba
  • 1/2 carabassó
  • 1 bastenaga
  • un punyadet de fasols (pèsols)
  • una cullardeta de cúrcuma
  • la carn que ens hagi sobrat tallda a daus
Primer sofregim la ceba i la resta de verdures. De fet aquesta recepta es pot fer amb qualsevol verdura que trobem dins la nevera o ceongelador: brècol, mongetes verdes...... A aquesta precisament li he afegit cigrons que tenia dins la nevera, només ens ,manca imaginació! A part cuem el cus cus amb l'aigua o caldo que tinguem ja preparat, i quan està tot cuit ho ajuntam tot i ja està a punt. és molt fàcil, ràpida i econòmica!!! Ah i bona!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada