dissabte, 19 de gener del 2013

Tarta de carabassa

La carabassa és un ingredient molt fàcil d'empra ja que admet dolç i salat. En aquest cas, aquesta és una tarta dolça tipus pudin sobre una bases d'una altra pasta: pasta quebrada, pasta en fulls, base feta amb galetes Maria..... En aquest cas he emprat galetes maria .Ingredients:


  • 400gr de carabassa
  • 2 ous
  • 400ml de llet
  • 130gr de sucre morena
  • 1 cullarada de canyella
  • 1 cullarada de gingebre rallat
Per la basse:

  • 1 paquet de galetes maria
  • 125gr de mantequilla
  • 4 cullarades d'aigua

Bullim la carabassa i la escorrem molt bé d'aigua, la xafam amb el sucre, la canyella el gingebre els dos ous i la llet. Ho passam tot per la batidora. A part, picam les galetes i les mescalm amb la mantequilla fusa i l'aigua i ho posam a un motllo per posar al forn. Damunt la base de les galetes maria li posam la mescla de la carabassa, li posam sucre per damunt i ho enfornam.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada