divendres, 15 de març del 2013

"Pastelitos" de xocolati

Aquesta recepta es pot preparar també en forma de coca o com aquesta en forma més individual.  L'he fet de diferents maneres, amb xocolati per damunt o bé oberta per la meitat i el xocolati dins. De les dues maneres està ben bona.
Ingredients:
  • 200gr de mantequilla
  • 5 cullerades de sucre
  • 6 cullaredes de farina
  • 4 cullerades de cacao en pols
  •  3 ous 
  • Mig sobre de llevat en pols
Per una banda pujam els blancs dels ous  a punt de neu. D'altra banda mesclam els vermells dels ous amb la sucre, la mantequilla (un poc fusa, 20 segons al microones), el cacao en pols i ho afegim lentament a la merenga  que ens haurà sortit amb el blanc dels ous. Finalment hi afegim la farina. Jo ho he enfornat amb motlles petits durant 15-20 minuts. Si queda molt cuit estarà massa sec i no serà tan bo. quan està cuit  li posam xocolati, blanc per fer contrast, que haurem fus al microones.


1 comentari:

  1. Receptes apetitoses,especialment aquest dolços que també entren pels ulls.

    ResponElimina