dimecres, 13 de març del 2013

Pastís de pollastre

Ingredients:
Pel farcit:
  • Pit de pollastre, 2 o 3,
  • 2 porros
  • Sal 
  • Pebre negre
Per la pasta:
  •  1/2 kilo de farina
  • 2 ous
  • 1 culerada de sucre
  • Un pessic de sal
  • 5 cullerades d'oli
  • 40 gr de llevat
  • 200 ml d'aigua
Es fa un sofregit de porros i se li afegeix el pollastre tallat en daus petits i es reserva. Per la pasta, feim un forat a la farina i li posam la resta d'ingredient i anam pastant. Si ens va quedant dura, li anam afegint aigua i si ens queda massa molla li afegim farina. No hi ha cas de fer-la tovar. En estar feta la pasta, la dividim en dues parts, una un poc més grossa que l'altre ( la basse ha de ser més gruixada que la tapadora). Dins un moltllo redó per enfornar, li posam la massa ben estirada per tot el motllo( com si fos una pizza), damunt li posam el preparat del pollastre i ho tapam amb la resta de la pasta i ho ben ajuntam perquè no s'obri dins el forn. Abans d'enfornar li hem de fer un parell de forats perquè surti el vapor i no es rompi i pintar-ho amb ou. Ho enfornam uns 30 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada