divendres, 15 de març del 2013

Sípia amb salsa

Ingredients:
  • 2 Sípies
  • 4 tomàtics madurs per rallar
  • 2 alls
  • 2 cebes
  • 1 pebre verd
  • 1 fulla de llor
  • Sal
  • Pebre bo (pimientón)
  • Pebre negre
  • Oli
  • Vi blanc
  • Aigua
Feim un bon sofregit amb les cebes, alls pebre, tomàtics rallats, la fulla de llor, sal, pebre bo i negre i ho deixam fins que estigui ben cuit a foc mig. Per altre banda, feim net la sípia (és millor compara-la bruta i fer-la net noltros mateixos, és més gustosa) i la tallam a daus. Ho afegim al sofregit, li posam un gotet de vi blanc i aigua. Ho deiam "xu-xup" a foc fluix fins que la sípia està cuita. Aquesta ha d'estar ben cuita però tampoc no ens hem de passar ja que si no ens quedarà massa molla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada