divendres, 15 de març del 2013

Tarta Tatín

Ingredients
  • 3 pomes grogues
  • Un punyadet de panses
  • Canyella mòlta
  • Mantequilla
  • Sucre morena
  • 1 làmines de pasta en fulls (hojaldre) o massa "quebrada"
En una font que pugui anar damunt el foc i al mateix  dins el forn, fonem  dues cullerades grans de mantequilla, li afegim la sucre i quan comenci a fer un poc de caramel·lo li posam la poma tallada en llesquetes. Més tard li posam les panses i la canyella. Quan estigui boni cuit, col·locam la poma tot fent una capa uniforme (sempre tot dins el mateix recipient), ho tapam amb la pasta en fulls i ho enfornam fins que veim que la pasta en fulls està cuita. Quan ho treim del forn esperam un poc que refredi i amb l'ajuda d'un plat li donam la volta de manera que ens quedi la poma damunt.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada