divendres, 11 de gener del 2013

Panadera de sípia i gambes

Ingredients:
  • 1 ceba tendra
  • 3 alls
  • 1 pebre verd
  • pebre bo dolç
  • 8 o 10 gambes
  • 3 o 4 patates
  • 1 sípia gran o dues si són petites
Primer sofregim les gambes perquè l'oli agafi el gustet. Després llevam el cap de les gambes i el posam a bullir amb la part que no farem servir de la ceba tendre, el tros més verd. D'altra banda sofregim dins l'oli amb gust a gambes, la ceba, els alls i el pebre. Més tard li posam la sípia a trossos i deixam que cogui un poc. Désprés li agefim les patates tallades en cantons i el fumet, colat, que hem fet abans amb els caps i les cebes i una cullerada de pebre bo dolç (pimentón dulce). Ho deixam coure bastant de temps, una hora aproximadament a foc lent. Quan ja està cuit li afegim les gambes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada