- Pasta en fulls
- 300gr de sucre
- 5 cullardes de maicena
- 3,5 dl d'aigua
- 3 rovells d'ou
- 3 cullarades de mantequilla
- El suc d'una llimona
- 3 clares d'ous per fer la merenga
Mesclam el sucre amb la farina i li afegim lentament l'aigua. Ho posam al foc fins que bulli 1min aproximadament, i a poc a poc tiram un poquet de la mescla als vermells dels ous que tindrem a punt dins un bol. Ho ben remenam i ho tiram tot dins sa mescla que tenim al foc, esperam que bulli i li acabam de posar es suc de sa llimona i sa mantega. Quedarà una crema ben espessa. D'altra banda haurem enfornat sa pasta en fulls perquè es cogui , ja que si ho posam directament amb la crema no estarà prou cuita ja que després només haurem de gratinar la tortada. Quan tenim la base cuita i posam la crema damunt i després ho tapam de merega i ho gratinam.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada